Ställ ut din konst i våra lokaler

House of Win-Win är i sig själv, en lokal konstscen och ett pop-up galleri med både spets och bredd i sitt utbud. Konstnärer av vitt skilda slag kan här visa sina alster i olika sammanhang, separata utställningar blandas med grupputställningar och evenemang. Här har alla konstarter samma värde och betraktas med lika stort intresse.

Här är det viktiga inte att sälja, utan att göra det man verkligen vill. Konstens funktion är snarare att frigöra än att försköna, att utnyttja det gränslösa utrymmet i fantasin till att förändra verkligheten. Allt är tillåtet så länge du inte skadar någon annan. Den tillfredsställelse man kan få efter att ha gjort något man hittat på själv är en mycket värdefull känsla. Därför är det viktigt att konst inte blir något exklusivt förbehållet en liten elit. Kanske är konstnärskap inte alls frågan om en yrkesroll. Alla borde kunna nära ett konstnärskap, oavsett yrke eller ålder. Vi vill undersöka detta och vi behöver din hjälp.  

Är Du intresserad av att ställa ut Din konst och/eller utföra någon sorts performance i våra lokaler så är Du välkommen att höra av Dig till oss.

 

info@win-win.se