Ett hus med själ och känsla

Har spenderat de senaste åren i den sköna gemenskapen som vi kallar House of Win-Win och kommit att älska och uppskatta huset och människorna något enormt. Detta stod klart för mig en sommar då jag av någon anledning funderade på att flytta till ett annat kontor. Efter en sen kvälls mediterande ensam i den stora salen så gick det upp för mig hur fäst jag är vid lokalerna och människorna. Att lämna gick bara inte...

Som ett litet tack för den fina tiden hittills så nu är det roligt att ge något tillbaka och jag presenterar här med en ny version av vår hemsida. Det du läser nu är starten till det som kan bli vår blogg. Vi har inte riktigt bestämt oss ifall vi behöver en eller inte men skriver i alla fall ett första inlägg så får vi se hur det blir med detta.

För de senaste uppdateringarna om vad som händer i nätverket besök gärna vår Facebook-sida.

Skrivet av Jesper Lind den 23 maj 2010

Skriv en kommentar