Aktörer och kreatörer

Till aktör hos oss räknas alla de människor som väljer att ha sin fysiska arbetsplats i någon av House of Win-Win:s lokaler. Du kan vara allt från enskild företagare, till större företag, förening eller organisation. Som aktör ingår Du sedan i vårt nätverk av över hundra stycken andra inspirerande människor.

Vi erbjuder allt från helt egna lokaler, ateljéer och studios. Till eget kontor, skrivbordshörnor och plats i öppen co-working:miljö!

Alla som verkar inom Win-Win har en personlig acess. Den ger tillgång till alla de gemensamma rummen, Scenen, Arenan, Caféet, Runda rummet och Tysta rummet.

 

Prisnivåer per månad exl moms:

1000kr: access/del i co working-space

1800kr: egen skrivbordshörna (access måste skaffas först)

 

Om skrivbordsplatser:

Hur många som helst kan dela skrivbord så länge de ha en access. För Skrivborden gäller "först till kvarn". Ev lediga skrivbord är markerade med en röd flagga. Där kan vem som önskar sätta sig o jobba.

 

Ingår:

Wifi, skrivare/kopiator/scanner, ett eller flera mötesrum, stora gemensamma ytor, kök, badrum med dusch och tvättmaskin, städ, exponering på hemsida/facebook samt egen nyckel= 24h access till lokalerna.

 

Internetuppkoppling:

Det innebär att du kan logga in på vårt nätverk (Wi-Fi eller trådbundet). Vi har 40Mbit lina som vi delar på. Det trådbunda är alltid snabbare och stabilare. Ta med en egen ip-kabel eller låna en! Vissa laptops med OSX kan vara problematiska att koppla upp på nätverket med. Vi rekommenderar att du provar Wi-Fi med din dator för att de att det funkar bra innan du bestämmer dig för att skaffa access.

 

Gäster:

Alla som har acess kan bjuda in Gäster till Win-Win. Så länge de "hänger med Dig" så e det helt kostnadsfritt! När de vill jobba själva så får de betala 200:-/dag. De registrerar sig genom att skicka ett Mess till 0709-24 24 00 Där de anger Namn, Mail, adress och datum de önskar Access för. De får ett Mess i retur med Inloggningsuppgifter o dyl bra info.

 

Göteborg, Majorna:

- Studion

Recreate Design Company re.Create Workshops

Göteborg, Klippan:

- Bergrummet

Khasra Alikhani, Designer/Konstnär

Mostafa Hosseini, Student/Konstnär

- Glasrummet

Stolt Clothing

Johan Asplund/DEXTRA LIVE

Nathalie Bödtker-Lund, Projektledare

- Pelarsalen

DAJIN, Dataspelsutveckling

Emmy Design

Per-Henrik Mäenpää/Escapismo 5.1

Linda Sandgren/Formbutiken i Marstrand

Oppocit Consulting, Apputveckling

- Etaget

Mcub

- Terassen

House of Win-Win HQ

Inkognito Creactivism

- Utkiken

Anna Persson/NU Creatives

Frigående Arkitekter

Is this it, Filmproduktion

Julia Olofsson, Illustratör

Stefan Bukk, Lean Development Coach

Sugarmill Tatoo, Konstkollektiv